I denne boka skriver forfatteren om ulike opplevelser som kan få en uheldig innvirkning på barns utvikling. Hun skriver om hvordan barn tenker og reagerer i vanlige og uvanlige situasjoner, som atskillelse i hverdagen, skilsmisser, sorg og seksuelle overgrep. Boka inneholder også et kapittel om hvordan barn kan bearbeide problemene gjennom lek, samt ett kapittel om lov, meldeplikt og kontakt med foreldre og myndigheter. Litteraturliste bak i boka.
I denne boka skriver forfatteren om ulike opplevelser som kan få en uheldig innvirkning på barns utvikling. Hun skriver om hvordan barn tenker og reagerer i vanlige og uvanlige situasjoner, som atskillelse i hverdagen, skilsmisser, sorg og seksuelleovergrep. Boka inneholder også et kapittel om hvordan barn kan bearbeide problemene gjennom lek, samt ett kapittel om lov, meldeplikt og kontakt med foreldre og myndigheter. Litteraturliste bak i boka.
Forlag Ad Notam Gyldendal
Utgivelsesår 1993