Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka tar kokken Lars Barmen deg med til øya Barmen. Vi møter mannen, maten, slekt og venner, og boka har naturligvis oppskrifter basert på enkle og ekte råvarer. Boka har over 70 oppskrifter på grønnsaksretter, fisk og skalldyr til enhver smak, kjøtt, fugl og vilt til hverdag og fest og desserter og bakverk. Med register.
Omtale fra forlaget
En leken, humoristisk kokebok med deilig mat. Lars Barmen, verdensmester i kokkekunst, tar med seg NRK-journalist Guri Heftye til stedet der det hele begynte: Øya Barmen. Vi møter mannen, maten, slekt og venner .; og over 70 deilige oppskrifter basert på enkle og ekte råvarer: Frønnsaksretter, fisk og skalldyr for enhver smak, kjøtt, fugl og vilt til hverdags og fest, samt deilige desserter og bakverk.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9788205256170
EAN 9788205256170
Omtalt sted Sogn og Fjordane
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket