Denne andre utgaven av Bare søk! er skrevet for bachelorstudenter innen sykepleie og helsefagene. Forfatteren gir en praktisk veiledning i hvordan studentene, trinn for trinn, kan gjennomføre en litteraturstudie: søke opp vitenskapelige artikler, systematisere funnene og finne hovedtendensene i forskningen. Forfatteren viser også hvordan studentene kan skrive en litteraturstudie. Boka er beriket med praktiske råd og talende eksempler. Sentrale spørsmål som framheves i Bare søk! er: Hvordan gjennomføre søk i databasen CINAHL? Hvordan systematisere funnene av litteratursøk? Hva kjennetegner en vitenskapelig artikkel? Hva består elementene i IMRaD-strukturen av? Hvordan skrive en litteraturstudie? Viktige forbedringer i den nye utgaven: Eksemplene er forenklet og tilpasset bachelorutdanningen. Boka viser til CINAHL som database for søkene. Strukturen i boka bygger på IMRaD-modellen. Denne andre utgave av Bare søk! er et nyttig supplement til bøkene Bare skriv! (2010) og Bare fortell! (2013)
Forlag Cappelen Damm akademisk
Utgivelsesår 2013