Bare en mann

et ettertankens møte med Samson-syndromet

av (forfatter), Dagny Holm (oversetter) og Katrine Masvie (oversetter).

Luther 2005 Heftet

Kjøp boka hos ark.no

Samson-syndromet er et sett med tolv personlighetstrekk som beskrives i Bibelens fortelling om Samsons liv. Boka er beregnet på menn som ønsker å bli utfordret på sine svake og sterke punkter og tar opp temaer som grenser, begjær, dyktighet, sinne og intimitet.

Har du hørt om Samson-syndromet? Samson-syndromet er et sett med tolv personlighetstrekk som beskrives i Bibelens fortelling om Samsons liv. Det finnes en Samson i oss alle. Mark Atteburry - også kalt den nye Max Luccado - viser oss tydelig og klart svakheten med vår styrke. Alle menn har noe å lære av Samsons budskap, også de som for øyeblikket kanskje ikke akkurat henger og dingler etter fingertuppene over en eller annen stor, moralsk avgrunn. Også kvinner som elsker sterke menn, kan hente verdifulle kunnskaper av Samsons erfaringer. En stor del av bibelfortellingen om Samson handler tross alt om hans forhold til kvinner. Det finnes ingen annen skikkelse i Bibelen som gir en kvinne et bedre innblikk i mannens psyke. (Fra innledningen) Forfatteren inviterer oss til å bli med på en fascinerende reise tilbake til en tid full av farer og intriger... En innsiktsfull og nyttig bok for mannfolk som ikke er redd for å bli utfordret på sine svake og sterke punkter. Den dekker situasjoner vi står overfor hver eneste dag. Advarsel: Leser du boka, står du i fare for å bli forandret!

Forlag Luther

Utgivelsesår 2005