Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I boken finner du beretninger om steder, mennesker og mat som har gjort Barcelona, og også hele Catalonia, til et av Europas mest spennende kulinariske reisemål. Boken inneholder 45 oppskrifter, fra klassikere som grillet brød med tomat, til nyere retter som suppe med hvitløk og vårgrønnsaker, og hasselnøttkake med lakris. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
I boken finner du beretninger om steder, mennesker og mat som har gjort Barcelona, og også hele Catalonia, til et av Europas mest spennende kulinariske reisemål. Boken inneholder 45 oppskrifter, fra klassikere som grillet brød med tomat, til nyere retter som suppe med hvitløk og vårgrønnsaker, og hasselnøttkake med lakris. Har ordliste og stikkordregister.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788251621397
EAN 9788251621397
Omtalt sted Barcelona
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket