Omtale fra forlaget
Potetball har vore populær husmannskost over heile landet, og kvar landsdel har sin favoritt. Kompe, komle, klubb, krumme, kompedøse, ruter eller risk ? alle er namn på ?den grå juvel?. Ball er heller ikkje eit særnorsk fenomen, både palt, gnocchi, knödeln og zeppelinar er variantar av vår potetball.
Gunda Djupvik gir deg oppskrifter på eit solid utval av både potetball og fiskeball ? med ulikt tilbehør. Du lærer knep og triks for å få din favorittball heilt perfekt og med rett konsistens, og nye og moderne vriar på den tradisjonsrike retten.
I dag er potetball ikkje berre kvardagskost, det er også herleg festmat!
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788252183047
EAN 9788252183047
Språk Nynorsk
Sider 155
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket