Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Spelt er en urgammel hvetesort som kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Den tåles av en del hveteallergikere. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød- og kakeoppskrifter, med spelt, og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Har register.
Omtale fra forlaget
Spelt er en urgammel hvetesort som kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Den tåles av en del hveteallergikere. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød- og kakeoppskrifter, med spelt, og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Har register.
Forlag PP forl.
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788280910028
EAN 9788280910028
Språk Bokmål
Sider 89
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket