Baking med spelt

av (forfatter), Jesper Glyrskov (illustratør) og Silje Beite Løken (oversetter).

PP forl. 2002 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Spelt er en urgammel hvetesort som kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Den tåles av en del hveteallergikere. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød- og kakeoppskrifter, med spelt, og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Har register.

Omtale fra forlaget

Spelt er en urgammel hvetesort som kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Den tåles av en del hveteallergikere. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød- og kakeoppskrifter, med spelt, og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Har register.

Bokdetaljer

Forlag PP forl.

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788280910028

EAN 9788280910028

Språk Bokmål

Sider 89

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket