Bakerihygiene med mikrobiologi

baker- og konditorfag

av (forfatter), Jan Aas (forfatter), Leif Børresen (forfatter), Marit Haugli (forfatter), Johs. Larsen (forfatter) og Thor Mårteig (forfatter).

Yrkeslitteratur 1996 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka bygger på en undersøkelse utført som prosjektarbeid ved Statens yrkespedagogiske høyskole. Innholdet er gjort mer konkret og praktisk rettet mot baker- og konditorfaget. Forfatternes hovedmål med boka er øke forståelse for hvorfor hygien er så viktig i næringsmiddelbransjen. Med oppgaver, ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boka bygger på en undersøkelse utført som prosjektarbeid ved Statens yrkespedagogiske høyskole. Innholdet er gjort mer konkret og praktisk rettet mot baker- og konditorfaget. Forfatternes hovedmål med boka er øke forståelse for hvorfor hygien er så viktig i næringsmiddelbransjen. Med oppgaver, ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 1996

Format Heftet

ISBN13 9788258409226

EAN 9788258409226

Språk Nynorsk

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket