Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer bakaromnar og oppskrifter frå heile landet. Tradisjonelt har bakaromnane vore knytte til den tradisjonsrike kulturen rundt herskapelege storgardar, men i ulike delar av landet finn ein også omnar som har tent mindre hushald. Bakaromnane som blir bygde i dag er ein del av ein nyskapande trend innan norsk matkultur. Saman med meisterkokkane Trond Moi og Terje Næss gir forfattaren lesaren oppskrifter på alt frå dei klassiske brøda til pizza, kjøt- og fiskeretter, kaker og dessertar. I tillegg får ein gode råd for restaurering av gamle omnar og rettleiing om ein ønskjer å byggje ein ny. Med engelsk samandrag. Har oppskriftsregister og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boka presenterer bakaromnar og oppskrifter frå heile landet. Tradisjonelt har bakaromnane vore knytte til den tradisjonsrike kulturen rundt herskapelege storgardar, men i ulike delar av landet finn ein også omnar som har tent mindre hushald. Bakaromnane som blir bygde i dag er ein del av ein nyskapande trend innan norsk matkultur. Saman med meisterkokkane Trond Moi og Terje Næss gir forfattaren lesaren oppskrifter på alt frå dei klassiske brøda til pizza, kjøt- og fiskeretter, kaker og dessertar. I tillegg får ein gode råd for restaurering av gamle omnar og rettleiing om ein ønskjer å byggje ein ny. Med engelsk samandrag. Har oppskriftsregister og litteraturliste.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788252157406
EAN 9788252157406
Språk Nynorsk
Sider 222
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket