Bak speilet

Cappelen Damm 2015 Heftet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Elias og Måneskinn trives på Oldertun, men uvennskapet med Ivar er ikke over og tar en overraskende vending. Anna forsøker å hjelpe dem så godt hun kan, men en dag får hun et telegram fra hovedstaden. Linnea er på merkelig vis forsvunnet, og enkelte vil ha det til at hun har stukket av. Anna drar til Kristiania. Natten i herskapsvillaen blir søvnløs, og hun går ned på kjøkkenet. Der får hun seg en støkk. En plutselig lyd utenfor fikk henne til å fare sammen, og nå gikk hun bort til benken og lente seg mot vindusglasset. Der nede sto en mann. Han var kledd i hatt og frakk og hadde hansker på hendene. Anna slapp et gisp idet han la hodet bakover og stirret opp mot kjøkkenvinduet. Det var ikke mulig å se ansiktet hans enda hun nesten presset ansiktet mot ruten. Hvorfor sto han der ute i snøen?

Utgivelsesår 2015

ISBN13 9788202479589