Bak masken Doktor Zanai James kjenner knapt igjen seg selv etter en stilig makeover. Den reserverte og fornuftige terapeuten fikk motet hun trengte til å kysse rancheren Jayden Lattimore midt på dansegulvet. Selv om hun var skjult bak en maske, sporer Jayden opp den mystiske askepott. Han påstår at han ikke kan glemme henne, men Zanai stoler ikke på ham – han har jo aldri brydd seg om henne før, hvorfor er han plutselig så interessert? Et avgjørende veddemål Miniserie: Utpressingen (2) Hope Spring Ranch er Brandee Lawless livsverk. Men nå viser det seg at jorden ikke er hennes. I et desperat forsøk på å beholde ranchen inngår hun et veddemål med Royals mest notoriske ungkar, Shane Delgado. Vinneren får beholde gården. Som om det ikke var nok, viser det seg snart at også Brandees hjerte er i fare.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2023
Serier Passion Ranchere og rivaler (7) Utpressingen (2)
Genre Romantikk