Bacheloroppgaven din er en viktig milepæl i din karriere, og det å skrive en vellykket oppgave krever både kunnskap og hardt arbeid. Med denne boken får du en grundig innføring i alt du trenger å vite for å lykkes med å gi oppgaven din riktig utforming. Boken gir veiledning i skriveprosess, disposisjon, språk og referanseregler. I denne reviderte utgaven finner du 400 tips, råd og regler som hjelper deg med å skrive bacheloroppgaven korrekt, både i form og språkføring. Den har oppdaterte utdrag fra mange bachelor- og masteroppgaver, samt en rekke eksempler på standardiserte uttrykksmåter, såkalt akademiske fraser, som er vanlige i vitenskapelige tekster. Med denne boken som verktøy vil du være godt rustet til å skrive en solid bacheloroppgave og ta et stort steg videre i din akademisk karriere. Kjøp boken i dag og gi deg selv et godt hjelpemiddel på veien mot en vellykket bachelorgrad! Hovedtemaene som denne boken behandler: Hvordan gjennomfører du en effektiv skriveprosess? Hvilke strukturprinsipper kan du bruke i oppgaven din? Hvordan får du oppgaven til å henge sammen? Hvordan skriver du innledning, metode-, teori- og empirikapittel? Hva må du passe på med referanser og litteraturliste? Hvordan integrerer du illustrasjoner og figurer i teksten? Hva er klart, korrekt og leservennlig akademisk språk?
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2023
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.