Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Her gir John Hollen en innføring i klippfiskens historie, mens Gino Valente har samlet en rekke oppskrifter på klippfiskretter fra flere land. Disse utgjør hoveddelen av boka. Dessuten finnes råd både om behandling av fisken og om drikke. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Her gir John Hollen en innføring i klippfiskens historie, mens Gino Valente har samlet en rekke oppskrifter på klippfiskretter fra flere land. Disse utgjør hoveddelen av boka. Dessuten finnes råd både om behandling av fisken og om drikke. Med oppskriftsregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788203220852
EAN 9788203220852
Språk Bokmål
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket