Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på måltider du kan lage om bord i båten. Her får du forslag på skalldyrretter, salater, pastaretter, supper, gryter, stekt, grillet og røykt mat, fiskeretter, sauser, dressinger og tilbehør, drikke og desserter.
Omtale fra forlaget
Dette er kokeboka for deg som ønsker mest mulig ferieglede i dine velfortjente friuker. Uansett om båten din er stor eller liten, om du ferierer på hytte eller i campingvogn, trenger du ikke mer enn enkle kjøkkenredskaper, gassbluss og den maten du finner, fanger eller bunkrer for å skape ferieminner for en lang og mørk vinter.
Bli med Erik Røed ut i den norske skjærgården for å la deg inspirere til matlaging fra det spennende forrådet du har under kjølen, sammen med praktiske tips og lærerikt bakgrunnsstoff.
I sommer blir det enkelt å leve et luksusliv i båten eller på hytta!
Les intervju med forfatteren
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2007
Format Spiral
ISBN13 9788202253592
EAN 9788202253592
Språk Bokmål
Sider 174
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket