Azbuka

lærebok i russisk

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2012 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne læreboken er skrevet spesielt for innføringsemnene i russisk ved universitetene i Norge. Beregnet arbeidsomfang er ca. 20-30 studiepoeng. Boken egner seg først og fremst for studenter som har undervisning med lærer, men også personer som leser russisk på egen hånd og andre interesserte vil ha glede av boken. Boken tar for seg de viktigste fenomenene innen russisk grammatikk og gir en helhetlig innføring i språket. Boken legger større vekt på systemer og grammatiske strukturer enn de fleste andre innføringsbøker. I tillegg til grammatikk, inneholder hver leksjon lesetekster og oppgaver, samt oversettelsesøvelser. Noen av lesetekstene er sammenhengende tekster eller dialoger, andre er enkeltsetninger som illustrerer grammatiske fenomener. Mange ord og fraser gjentas mange ganger, både i tekstene og i gloselistene. Dette er gjort bevisst i tråd med overbevisningen om at "gjentagelse er læringens moder". Lydfiler til tekstene i boken vil bli gjort tilgjengelig elektronisk. Trond G. Nordenstam er universitetslektor i russisk språk ved Institutt for litteratur og språk, Universitetet i Oslo.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788232101269

EAN 9788232101269

Språk Flerspråklig

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket