En dag blir tv-reporteren Barrie Travis oppringt av presidentfruen i USA, Vanessa Merrit. Hun forteller om sorgen over å ha mistet sin sønn i krybbedød. Barrie, som øyner muligheten til sitt livs historie, glemmer å spørre om presidentfruens motiv for å snakke med henne. I tillegg finner hun det merkelig at presidentfruen antyder overfor en ukjent journalist at sønnen hennes kan ha blitt myrdet. Sammen med Gray Bondurant, en tidligere politiker, vil Barrie komme til bunns i saken. Snart finner de en sti av løgner og forbrytelser. Barrie innser at det hun har oppdaget kan felle presidenten, hvis hun lever lenge nok til å avsløre det.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2006