Avmakt

av (forfatter).

Calidris forlag 2023 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En skulptur av Salvador Dali danner utgangspunktet for denne samlingen av tekster. Og det går en rød tråd gjennom disse fortellingene som Avmakt består av.
Det er en vandring gjennom et langt levet liv, som reiser store eksistensielle spørsmål om hvordan vi forvalter livet og tiden vi er blitt tildelt. Hovedpersonen kan for eksempel finne på å spørre seg selv: Har jeg levet et helt feil liv, eller kan det å tape av og til være den største seier?
Avmakt er et spennende forsøk på å betrakte hjernens virke både innenfra og utenfra på samme tid. Det er en slags todeling av tankene som går igjen her, det å se seg selv innenfra og utenfra samtidig.

Avmakt er fremfor alt en intens vandring i hjernens forunderlige irrganger.
Den er også historien om et varmt kjærlighetsforhold mellom to mennesker. Og ikke minst handler historiene om vårt forhold til de minste og svakeste individene i vår herres hage.

Avmakt spenner mellom alt fra det dypeste mørke, det brutale og sørgmodige, til det vakre, varme og humoristiske. En sjelden kombinasjon er blitt uttalt av en forhåndsleser.

Bokdetaljer

Forlag Calidris forlag

Utgivelsesår 2023

Format Heftet

ISBN13 9788284670058

EAN 9788284670058

Språk Bokmål

Sider 193

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket