Av en annen verden

fra fransk kvekk-lunsj til kveldskos med couscous

av (forfatter) og Yngve Ekern (forfatter).

Schibsted 2000 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på mat fra hele verden, bl.a. bruschetta, pasta og risotto fra Italia, froskelår og crêpes fra Frankrike, arabisk couscous og amerikanske brownies. Boka inneholder også diverse fakta og anekdoter.

Omtale fra forlaget

Få matjournalister har lettere penn enn Aftenpostens matskribenter Yngve Ekern og Tove Diesen - og få har mer kreative innfallsvinkler.
I "Av en annen verden" blir vi med på en fantasirik, gastronomisk jorden-rundt-reise, hvor vi lærer å koke fisk i kjøleskap, bli en sushikokk på et kvarter, lage ribbe med honning og kaffe, kurere en forkjølelse med ingerfærte, samt mye, mye mer. Alt krydret med underholdende fakta og anekdoter.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788251618199

EAN 9788251618199

Språk Bokmål

Sider 111

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket