Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på mat fra hele verden, bl.a. bruschetta, pasta og risotto fra Italia, froskelår og crêpes fra Frankrike, arabisk couscous og amerikanske brownies. Boka inneholder også diverse fakta og anekdoter.
Omtale fra forlaget
Få matjournalister har lettere penn enn Aftenpostens matskribenter Yngve Ekern og Tove Diesen - og få har mer kreative innfallsvinkler.
I "Av en annen verden" blir vi med på en fantasirik, gastronomisk jorden-rundt-reise, hvor vi lærer å koke fisk i kjøleskap, bli en sushikokk på et kvarter, lage ribbe med honning og kaffe, kurere en forkjølelse med ingerfærte, samt mye, mye mer. Alt krydret med underholdende fakta og anekdoter.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788251618199
EAN 9788251618199
Språk Bokmål
Sider 111
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket