Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på retter fra de asiatiske landene Thailand, Vietnam, India, Malaysia og Kina. Den gir ei oversikt over ingredienser som er vanlige i disse rettene, og har oppskrifter på supper, salater, nudler, hovedretter og desserter. Har register.
Omtale fra forlaget
Asiatisk mat .; på sitt beste .; og enkleste Liker du asiatisk mat, men vegrer deg får å lage den selv? Her er kokeboken for deg. Forfatteren Anne Røer har holdt kokekurs i Oslo i 11 år med asiatisk mat på menyen. Hun vet alt om hvordan vi kan lage denne velsmakende maten i Norge.I denne boken har hun samlet sine beste oppskrifter fra Thailand, Vietnam, India, Malaysia og Kina. Maten, som er gjennomprøvet på kursene er enkel å lage og alle ingrediensene kan du få kjøpt i Norge.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205340411
EAN 9788205340411
Omtalt sted Asia
Språk Bokmål
Sider 171
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket