Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder mer enn 70 oppskrifter med kjøtt, fisk, fugl og grønnsaker. I tillegg presenteres marinader, sauser og krydderblandinger, samt desserter og bakverk som kan tilberedes på grillen. Den gir også en innføring i grilling, med råd om utstyr og grillteknikker. Med register.
Omtale fra forlaget
"Aschehougs store grillbok" er en moderne, rikt illustrert grillbok basert på norske og nordiske råvarer og med fantastiske smaksopplevelser. Den gjør mattilberedning utendørs spennende, overkommelig og lærerik. Forfatteren - en av Sveriges fremste kokker - viser at det meste kan grilles. Hele 70 illustrerte oppskrifter er med, i tillegg til en innledende grillskole med massevis av praktiske råd om grillteknikker både for gass- og kullgrilling. Her er oppskrifter på grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr, supper, desserter og bakverk. Dessuten presenteres over 40 velutprøvde og supergode marinader, sauser og krydderblandinger.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203239403
EAN 9788203239403
Språk Bokmål
Sider 184
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket