Bokas seks kapitler tar for seg keramikk, glass, sølv, møbler, klokker og orientalske gjenstander. Hvert av dem innledes med en innføring i emnet og en historikk. Mer enn 1100 antikviteter er avbildet, og samtlige av disse tidfestes og beskrives. Tekniske termer blir forklart, mens teksten gir tips om hvordan en selv kan tidfeste en gjenstand og finne dens omtrentlige verdi. Dessuten presenterer den håndverkere som har markert seg innen de ulike områdene. Plansjene angir historiske perioder og stilarter. Med ordliste og bildeliste.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788203221552