Supplement 1996 er andre tilleggsbind til Store norske som kom ut 1986-89 og er samtidig fjerde tilleggsbind til Store norske som kom ut 1978-81. Bindet gir et konsentrert bilde av utviklinga i verden de siste årene, med nye statistiske data, nye biografier, nye kart, flagg og oversiktsartikler. Inneholder også kronologisk oversikt over begivenhetene fra 1986 til sommeren 1996, samt ei liste over dødsfall i samme periode. Illustert.
Forlag Kunnskapsforlaget
Utgivelsesår 1996
Serie Store norske. Supplement. 1996. Burgunder
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.