Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Romanen starter i 1929 i Fredrikstad og en forbryterjakt i mafia- og nazimiljøer i Napoli, Sicilia og New York følger. I et møte mellom kommandanten i Gamlebyen i Fredrikstad, Julius Allum, den italienske greven Augusto Ricolfi og den tyske industrimagnaten Albert von Strasser, legges grunnlaget for et svindelforetak med forgreininger til krigsprofitørvirksomhet, mord, nazist- og mafiamiljøer.

Omtale fra forlaget

I 1929 får kommandanten i Gamlebyen i Fredrikstad, Julius Allum, besøk av en italiensk greve Augusto Ricolfi og en tysk industrimagnat Albert von Strasser. Under dette møtet blir grunnlaget lagt for en av de størst svindelforetak og krigsprofitør-virksomheter, mordkomplott, nazi- og mafiahendelser som har funnet sted, og som skulle få forgreninger og dramatiske konsekvenser helt opp til våre dager. Velrenommerte Fredrikstad familier blir trukket inn i disse kriminelle hendelser som etterlater seg mord, bestikkelser og komplotter verden over. En sjekk på kroner 300.000,- skrevet ut av Vidkun Quisling til Denofa direktør Dietrich Hildisch 8. mai 1945, samme dag som Hildisch ble arrestert, skal få stor betydning for bokens innhold.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788230007112

EAN 9788230007112

Genre Krim

Språk Bokmål

Sider 251

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket