Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Innsyn i hvordan smak og duft spiller mot hverandre er hemmeligheten som kan skille et ordinært måltid fra en utsøkt smaksopplevelse. Kokken Paul Gayler tar her for seg 25 av sine smaksfavoritter. Fra bittersøt lavendel og sukkersøt honning til skarp oliven og bitter lime, hver smaksvariant presenteres på sitt beste og mest karakteristiske. I retter som braisert breiflabb med sjokoladesaus og dobbeltpeprede rødvinsjordbær er resultatet av og til uventet, men alltid gjennomførbart og velsmakende. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Innsyn i hvordan smak og duft spiller mot hverandre er hemmeligheten som kan skille et ordinært måltid fra en utsøkt smaksopplevelse. Den britiske mesterkokken Paul Gayler tar her for seg 25 av sine smaksfavoritter. Fra bittersøt lavendel og sukkersøt honning til skarp oliven og bitter lime - hver smaksvariant presenteres på sitt beste og mest karakteristiske. I retter som braisert breiflabb med sjokoladesaus og dobbeltpeprede rødvinsjordbær er resultatet av og til uventet, men alltid gjennomførbart og ikke minst velsmakende - en spennende utfordring for deg som setter pris på nye kombinasjoner og smaksinntrykk.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788202216306
EAN 9788202216306
Språk Bokmål
Sider 183
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket