Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kokeboka presenterer norske retter med råvarer fra arktiske strøk, og har oppskrifter på alt fra turmat, hverdagsmat og festmåltider. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
"Arktiske fristelser" er kanskje verdens første kokebok fra de arktiske strøk. Med to unge kokker i isen får leseren servert arktisk mat til fest, til hverdags og på tur. Tina Dingsøyr Vik og Øyvind Vestrheim har styrt gourmetkjøkkenet på Huset i Longyearbyen i tre år, og det har blitt mange deilige måltider basert på de lokale råvarene levert av fangstmenn. Her kommer boka som viser naturen, maten og noen av opplevelsene kokkene har hatt. Boka er en inspirasjon fra en eksotisk del av Norge.
Forlag Dinamo forl.
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788280712493
EAN 9788280712493
Omtalt sted Svalbard
Språk Bokmål
Sider 215
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket