Areal, sted og reiserute

av (forfatter).

Fagbokforlaget 1995 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Fra et reiserutesynspunkt, viser boka modeller for studier av reiselivsaktivitet, og trekker frem praktiske utviklingsmuligheter innenfor reiseruter og reiselivsregioner. For studenter innen reiseliv, dem som ønsker en innføring i hva reiseliv er, og andre. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Reiseliv er noe som alle deltar i, men reiseliv er også et fagfelt i stadig utvikling både på produktsiden og når det gjelder markedsforståelse. Altfor mye av reiselivsdiskusjonen glemmer at den reisende drar langs er rute for å komme fram til sine mange reisemål, og at planlegging at produktutvikling på et sted er helt avhengig av hva som foregår på andre steder langs disse reiserutene. Denne boka har som formål å vise modeller for studier av reiselivsaktivitet fra et reiserutesynspunkt, samtidig som det skal trekkes fram praktiske utviklingsmuligheter både innenfor reiseruter og reiselivsregioner. Boka viser også noen eksempler fra steder som har klart å styre utviklingen mot mål de har satt seg. Den henvender seg både til studenter innenfor reiseliv, til dem som ønsker en innføring i hva reiseliv er og til den som har utvikling av gode reiselivsprodukter som en av sine utfordringer i sitt daglige virke. Thor Flognfeldt jr er utdannet som samfunnsgeograf i Lund i Sverige og arbeider i dag som førsteamanuensis i Reiselivsplanlegging og områdeanalyse ved Avdeling for reiseliv og samfunnsutvikling ved Høgskolen i Lillehammer. Internasjonalt er han tilknyttet flere reiselivsorganisasjoner som aktivt medlem, og han sitter som styremedlem i den internasjonale geografiunionens arbeidsgruppe for studier av reiseliv og bærekraftig utvikling.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Heftet

ISBN13 9788276741674

EAN 9788276741674

Språk Bokmål

Sider 213

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket