Arbeidsplassforbedring (APF)

miljøarbeidets verktøykasse

av (redaktør).

Tiden 1999 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En verktøykasse med 28 ulike metoder for å forbedre arbeidsmiljøet. Metodene er egnet for arbeid med mellommenneskelige eller organisatoriske forhold, det vi ofte kaller §12-problemer. Hver av metodene blir beskrevet etter samme mønster; hvor metodens styrker og svakheter blir kommentert og ressursbehovet ved bruk av metoden vurdert. Boken er i hovedsak basert på den danske: "Idekatalog : metoder og redskaber til at gennemføre arbejdspladsvurderinger".

Omtale fra forlaget

Denne håndboka gir deg på en systematisk og pedagogisk måte 28 ulike metoder for å skape et bedre arbeidsmiljø. Det kan være langt fra enighet om målet for et godt arbeidsmiljø til de faktiske forbedringene. Mange har erfart at nitide kartlegginger og lange møter ikke alltid gir de forventede resultater. I denne håndboken beskrives 28 ulike metoder for å skape et bedre arbeidsmiljø. Samtidig som det gis innføring i metodene, viser boka også de enkelte fremgangsmåtenes svakhet og styrke, og hva som kreves av organisasjonen for å kunne ta dem i bruk. Boka gir et solid grunnlag for å kunne forbedre arbeidsmiljøet i bedriftene. Målgrupper: Ledere, personalansatte, tillitsvalgte, verneombud og HMS- og bedriftspersonell.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9788210042829

EAN 9788210042829

Språk Bokmål

Sider 130

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket