Regelverket i arbeidslivet spenner over et vidt felt som grovt kan inndeles i to hovedområder. Den individuelle arbeidsrett og den kollektive arbeidsrett. Forfatteren tar sikte på å gi en oversikt over de regler som kan sies å være bærebjelkene, eller selve grunnlaget for rettigheter og plikter innen den individuelle og den kollektive arbeidsrett. Nytt i andre utgave er en mer inngående behandling av bestemmelsen i AMLs paragraf 60, nr 2, om oppsigelse som skyldes driftsinnskrenkninger og rasjonaliseringstiltak. I tillegg er den nye ferieloven tatt inn.
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1988