Med utgangspunkt i konkrete eksempler viser forfatteren hvordan vi kan skape større trygghet også på voldsutsatte arbeidsplasser. Boka vektlegger nødvendigheten av å drive et planmessig arbeid for å gjennomføre de riktige forebyggende tiltakene, samtidig som vi mentalt og praktisk er forberedt på at noe likevel kan skje. Boka er en støtte til de mange bedrifter, ledere, verneombud og tillitsvalgte som i dag opplever vold og trusler som en belastning, og som ønsker å jobbe seg ut av den truende situasjonen.
Arbeid med vold og trusler
Skremmende og farlige situasjoner har blitt en del av jobbenfor mange. Hva skal man gjøre? Det er vanskelig nok å takle situasjonene der ogda . noe annet er håndteringen av reaksjonen som kan komme i etterkant. Og hvaburde man ha gjort, i forkant, for å unngå at noen ble utsatt for vold ogtrusler?
Denne boka søker å gi svar på disse spørsmålene. Medutgangspunkt i konkrete eksempler viser forfatteren hvordan vi kan skape størretrygghet også på voldsutsatte arbeidsplasser.
Boka vektlegger nødvendigheten av å drive et planmessigarbeid for å gjennomføre de riktige forebyggende tiltakene, samtidig som vimentalt og praktisk er forbredt på at noe likevel kan skje.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 2000