Arbeid for livet

av (redaktør) og Bente Rasmussen (redaktør).

Gyldendal akademisk 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om det "nye" arbeidslivet og er tematisk delt inn i tre hoveddeler: Troen på markedet. Kundene kommer. Grenser i det grenseløse. Den tar opp spørsmål som: Hvordan kan vi sørge for at det blir plass til flere i dagens arbeidsliv? Hvordan får vi folk til å holde ut i jobben fram til vanlig pensjonsalder? Boka er skrevet for ledere og politikere og for deg som ansatt. Egner seg også som pensumlitteratur innenfor samfunnsfagene.

Omtale fra forlaget

Hvordan kan vi sørge for at det blir plass til flere i dagens arbeidsliv? Hvordan får vi folk til å holde ut i jobben fram til vanlig pensjons-alder? I dag er det stor enighet om slagordet «inkluderende arbeidsliv», og boka tydeliggjør dilemmaer og paradokser gjennom beretninger fra blant annet reklamebransjen, call-sentre, banker, kjøpesentre, lufttransportselskaper og privatdrevne sykehjem. Arbeid for livet handler om det «nye» arbeidslivet og er tematisk delt inn i tre hoveddeler: * Troen på markedet * Kundene kommer * Grenser i det grenseløse Troen på markedet som løsningen på samfunnets problemer har ført til nye strategier i offentlig politikk og har endret vilkårene for både offentlig og privat virksomhet. Et annet særtrekk ved dagens arbeidsliv er veksten i tjenesteøkonomien: Hva skjer når kundene kommer og arbeidet blir kundestyrt på godt og vondt? Et tredje tema er at arbeidet i sterkere grad er en kilde til identitet og selvfølelse . arbeidslivet kan bli «grådig». Hvordan kan vi sette grenser i det grenseløse? Boka er skrevet for ledere og politikere og for deg som ansatt, og egner seg også som pensumlitteratur innenfor samfunnsfagene.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788205307773

EAN 9788205307773

Språk Bokmål

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket