«den ensomhed som nu råder i den tid vi lever endnu har den ikke gjort sig gældende til sit yderste»
ANTROPOCÆN KREATUR er malstrøm og punktnedslag, en bevissthetsutvidelse og en besvergelse av verden. I møtet mellom fabeldyr og truede arter, mellom myter og fakta - det som oppstår og forgår - skriver Andreas Vermehren Holm fram en prosa som både hvisker og skriker, tenker og blir tenkt.
ANTROPOCÆN KREATUR kombinerer ord og bilder,skjulte og forvrengte sitater, og vitner om en kropp som har blitt frarøvet enhver form for velsignelse.
Andreas Vermehren Holm er bosatt i København. Han er forfatter, oversetter og redaktør for Forlaget Virkelig, Bestiarium og Ny Jord - tidsskrift for naturkritik.
Forlag H//O//F
Utgivelsesår 2015
Språk Dansk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketdu sprøjter ikke med gift på marken hvis du ligger på knæ i marken du sprøjter ikke jorden med gift hvis du er tæt på jorden du kan mærke det i lungerne du kan mærke det i kroppen drikkevandet du kan lugte det i drikkevandet sanserne formidler
1 bokelsker følger dette verket.