Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Antipasti er små, lette retter som man spiser i Italia før man kaster seg over pastaen og hovedretten. Denne boken inneholder oppskrifter på antipasti som både kan tjene som rene appetittvekkere og små selvstendige retter. Med register.
Omtale fra forlaget
Antipasti er små, lette retter som man spiser i Italia før man kaster seg over pastaen og hovedretten. Denne boken inneholder oppskrifter på antipasti som både kan tjene som rene appetittvekkere og små selvstendige retter. Med register.
Forlag Tell forlag
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9788275221696
EAN 9788275221696
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 72
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket