Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder 50 oppskrifter på forretter, snacks og aperitiffer. Den beskriver grunnleggende kjøkkenteknikker og har oppskrifter på forretter med grønnsaker, kjøtt og fisk. Har register.
Omtale fra forlaget
Spansk tapas, franske hors-d.oeuvres, greske meze. Utvalget er stort. La deg forføre av disse 50 oppskrifter som byr på alt fra det enkle til det eksklusive.
Forlag PP forl.
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788280910158
EAN 9788280910158
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket