Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer terminologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer terminologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Vett & viten
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788241205712
EAN 9788241205712
Språk Bokmål
Sider 376
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket