Annerledes-Europa

av (forfatter) og Håkan Larsson (forfatter).

Pax 2010 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken viser at norske visjoner om desentralisering, miljøbevissthet og sosial rettferdighet ikke er så særegne som mange tror. Den introduserer Annerledes-Europa, og viser blant annet hvordan bøndene i Sentral- og Øst-Europa har krevd en alternativ modernisering. Med litteraturliste og personregister.

Omtale fra forlaget

Som Annerledeslandet skulle Norge gå foran og vise vei for dem som ønsket seg et verdenssamfunn preget av desentralisering, miljøbevissthet og sosial rettferdighet. Denne boken setter visjonene om Annerledeslandet inn i en europeisk kontekst. Forfatterne viser hvordan bøndene, ikke minst i Sentral- og Øst-Europa, har vært en politisk kraft gjennom hundre år. Bondepolitikerne har kjempet motstrøms, og hatt et utstrakt samarbeid over lande grensene, for eksempel i Den grønne internasjonalen. Annerledes-Europa er en historie om sterke personligheter som har formet bøndenes politikk, og en fortelling om grønne verdier som har stått sterkt gjennom hundre år.

Bokdetaljer

Forlag Pax

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788253033549

EAN 9788253033549

Omtalt sted Europa

Språk Bokmål

Sider 342

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket