Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka viser deg hvordan du kan lage mat med enkle tilberedningsmetoder og ingredienser og hvordan du kan tilsette ulike smaksprofiler og etniske stiler etter hvert. Den inneholder oppskrifter på alt fra snacks, enkle og mettende måltider, supper, paier og quiche, til salater, stekt og grillet mat og desserter. Med oversikt over basisvarer, kokketermer og nyttige kjøkkentips. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka viser deg hvordan du kan lage mat med enkle tilberedningsmetoder og ingredienser og hvordan du kan tilsette ulike smaksprofiler og etniske stiler etter hvert. Den inneholder oppskrifter på alt fra snacks, enkle og mettende måltider, supper, paier og quiche, til salater, stekt og grillet mat og desserter. Med oversikt over basisvarer, kokketermer og nyttige kjøkkentips. Har register.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788281880092
EAN 9788281880092
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket