Annabels kjøkken

lettlaget og lekkert

av (forfatter), Nick Tresidder (illustratør) og Ann Høydalsnes (oversetter).

Versal 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka viser deg hvordan du kan lage mat med enkle tilberedningsmetoder og ingredienser og hvordan du kan tilsette ulike smaksprofiler og etniske stiler etter hvert. Den inneholder oppskrifter på alt fra snacks, enkle og mettende måltider, supper, paier og quiche, til salater, stekt og grillet mat og desserter. Med oversikt over basisvarer, kokketermer og nyttige kjøkkentips. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka viser deg hvordan du kan lage mat med enkle tilberedningsmetoder og ingredienser og hvordan du kan tilsette ulike smaksprofiler og etniske stiler etter hvert. Den inneholder oppskrifter på alt fra snacks, enkle og mettende måltider, supper, paier og quiche, til salater, stekt og grillet mat og desserter. Med oversikt over basisvarer, kokketermer og nyttige kjøkkentips. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788281880092

EAN 9788281880092

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Tilbake til Riverton" av Kate Morton
  • "Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd
  • "Stieg Larssons Menn som hater kvinner - Bok 1 : tegneserieroman for voksne" av Stieg Larsson
Alle bokanbefalinger for dette verket