Boka er et praktisk hjelpemiddel for de som ønsker lære bort angstmestringsteknikker til grupper eller enkeltpersoner. Den består av to deler der den første delen informerer om angstmestringstrening, mens andre del skisserer et ti ukers program der ulike aspekter av angstmestring gjennomgås. Med gruppeprogram og evalueringsskjemaer bak i boka og på vedlagt CD-ROM. Boka er beregnet på helse- og sosialarbeidere og andre. Har litteraturliste.
Angstmestring er en praktisk håndbok for de som ønsker å utforske teknikker for å hjelpe mennesker med å kontrollere angst. Boken består av et tiukers angstmestringsprogram som kan brukes i arbeid med grupper eller enkeltpersoner. Innhold: Boken består av to deler, Del I: gir informasjon hva man bør ta hensyn til før man starter en angstmestringsgruppe. Del II: består av 10 kapitler, hvor hvert kapittel fokuserer på et aspekt av angstmestring. Det er inkludert gruppeprogram, forslag til øvelser og informasjonsark til deltakerne i hvert kapittel. Gruppeprogram på CD Gruppeprogram, informasjonsark og forslag til øvelser finnes på CD bakerst i boken. Målgruppe: Boken er rettet mot helse- og sosialarbeidere eller andre som trenger et verktøy for å hjelpe mennesker til å få kontroll over og mestre sin angst.
Forlag Fredvik
Utgivelsesår 2009