Anastasia

jeg er et levende menneske for dem jeg eksisterer for

bok I

av (forfatter) og Aleksandra Kryukova Lagmandsveen (gjendikter).

Fryd og gammen 2011 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boka møter vi gründeren Vladimir Megré, som forteller om hvordan han var vitne til spirituelle fenomener knyttet til "hellige, syngende sedertrær" under en reise til Sibir i 1995. Han forteller også om møtet med den spesielle Anastasia, og formidler hennes budskap om et levesett som kombinerer dypøkologi med konservative familieverdier.

Omtale fra forlaget

Anastasia, den første boken i Syngende sedertrær-serien, forteller historien om gründeren Vladimir Megre som på handelsreise til den sibirske taiga i 1995 var vitne til utrolige spirituelle fenomener forbundet med hellige 'syngende sedertrær'. Han tilbrakte tre dager med en kvinne ved navn Anastasia som fortalte om sitt unike syn på hagearbeid, barneoppdragelse, healing, natur, seksualitet, religion og mye mer. Denne villmarksopplevelsen forvandlet Vladimir så dypt at han ga opp sine kommersielle planer og reiste pengelens til Moskva for å oppfylle Anastasia anmodning og skrive en bok om den åndelige innsikten hun så sjenerøst hadde delte med ham. Som hun lovte, ble denne livsforvandlende boken, når den engang var skrevet, en internasjonal bestselger og har rørt ved hjertene til millioner av mennesker verden over og inspirert tusner til å bygge øko-landsbyer for å leve i pakt med skaperverket.

Bokdetaljer

Forlag Fryd og gammen

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788299879507

EAN 9788299879507

Omtalt sted Russland

Språk Bokmål

Sider 197

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Enhver kvinne vil at menn skal legge merke til seg, men ikke bare til beina og brystet. Kvinner vil at at den eneste som er i stand til å se mer enn dette, ikke skal gå forbi.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket