Dette er beretningen om den 43-årige elektrikeren og tobarnsfaren Arvid Møllers liv og opprør. Etter å ha brutt sammen på jobben, drar han hjem og legger seg på sofaen. Han blir liggende i 10 dager mens har forsøker å finne meningen med sitt liv som sosialist og anarkist, og det bitre hatet han føler mot sin egen far. Møllers krise blir en reise tilbake til barndom og ungdom i Trondheim og det politiske opprøret i 1970-årene. Hva skjedde egentlig den gangen? Hvorfor hater han faren, og hvordan skal han leve sitt liv videre, i overensstemmelse med realitetene?
Forlag Falken forl.
Utgivelsesår 1995