Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken forteller om land og folk i U.S.A., og den inneholder oppskrifter på frokost og brunsj, salater og forretter, supper og gryteretter, sideretter, fisk og skalldyr, kjøtt og fugl, desserter og kaker. Med trinn-for-trinn forklaringer, menyforslag, ordliste og oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Boken forteller om land og folk i U.S.A., og den inneholder oppskrifter på frokost og brunsj, salater og forretter, supper og gryteretter, sideretter, fisk og skalldyr, kjøtt og fugl, desserter og kaker. Med trinn-for-trinn forklaringer, menyforslag, ordliste og oppskriftregister.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788202170486
EAN 9788202170486
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted USA
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket