Når kjæresten Jasper uten forvarsel dumper henne ved å sende en faks, mister America Throne viljen til å leve. I det hun synker ned i en destruktiv periode med bitre beskyldninger og et økende antall truende telefonsamtaler til sin ex-kjæreste, begynner de usikre følelsene for hennes døde og berømte far å komme til overflaten. Heldigvis er hennes modige bestevenninne Sadie, og hennes mer praktiske bror, Spoonie, og hennes følsomme og glemsomme mor Camilla, til stede og gir America et spark bak, for at hun skal komme ut av den vonde sirkelen og inn på rett spor igjen.
Forlag Review
Utgivelsesår 2001