Amalgam og sykdom

Vidarforlaget 1993 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Tannleger, leger og pasienter rapporterer om bedring av en rekke kroniske symptomer etter fjerning av amalgam. Forfatteren redegjør her for forskningen på dette feltet. Konklusjonen er at amalgam kan være medvirkende til en rekke alvorlige sykdommer. I denne boka utdyper forfatteren dette temaet. For tannleger, leger og andre interesserte. Med ordforklaringer og litteraturhenvisninger.

Amalgamfyllinger avgir kikksølv; hvilken helserisiko ligger i dette? En rekke leger, tannleger og pasienter rapporterer om oppsiktsvekkende bedring av kroniske symptomer - uttalt tretthet, svimmelhet, hodepine, dårlig korttidshukommelse, angs uro, depresjon, muskel- og leddsmerter, hjertebank og mage- og tarmsymptomer - etter fjerning av amalgam. Forfatteren, som selv er lege, redegjøre for forskningen på dette feltet. Konklusjonen er at amalgam kan gi slike symptomer og være medvirkende til alvorlig sykdommer, bl.a. multippel sklerose, Alzheimers demens, fosterskader og kronisk tretthetssyndrom. Boken retter seg til leger, tannleger og alle andre som ønsker å ta amalgamproblemet på alvor.

Forlag Vidarforlaget

Utgivelsesår 1993