Boken tar blant annet for seg alternative behandlingsformer, åndelighet, mystikk, selvutvikling og spådom, og er en kombinert lesebok og oppslagsbok. Første del presenterer ulike behandlingsformer/utøverformer, mens lesedelen inneholder 50 ulike historier og portretter av mennesker med evner utenom det vanlige. Med register.
Alternativhåndboken utgave 2 er fullspekket med spennende historier/artikler og nyttig informasjon om alternative behandlingsformer og utøvere. Bokens lesedel inneholder 50 nye og spennende historier innsendt fra våre lesere. Mystiske og historiske beretninger fra bl.a. Utstein Kloster, Sande Prestegård, Elingaard og Arendal Gml.rådhus. Portrettet .Spennende mennesker. men bl.a. Tore Lomsdalen, Vera Kaspersen og Samin Madsen. I delen .Akuelt. kan man bl.a. lese om organisasjonen Fritt Helsevalg, lære å bruke søkevinkler og informasjon om bruk av pendel. Finn din behandler eller behandlingsmetode. Presentasjon av 75 alternative behandlingsmetoder og behandlere over hele landet. Alternativhåndboken er mye mer enn et oppslagsverk. Boken gir leseren valgmuligheter.
Forlag Saga-forl.
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788292042045
EAN 9788292042045
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.