Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boka tar for seg prosessen fra du feller et viltdyr til kjøttet ligger i fryseboksen. Første del tar for seg hjortevilt, bever, villsvin og sel, og andre del tar for seg hare og fjærvilt. Du lærer blant annet hvordan et dyr åpnes, flås og parteres. Med litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Nyttig bok for alle jegere og viltkjøttentusiaster * I denne boka finner du svar på det meste du lurer på om viltkjøtt og behandling av felt vilt, enten det gjelder utvomming, flåing eller partering. * Boka er skrevet på et folkelig språk av forfattere med bred erfaring og kunnskap om emnet. * Den inneholder grundige steg-for-steg beskrivelser med tekst og bilder, og dekker alt aktuelt matvilt i Norge: - storvilt (elg, hjort og reinsdyr) - rådyr - villsvin - bever - sel - hare - hønsefugl (skogsfugl og rype) - sjøfugl - gås - and
Forlag Tun
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788252933086
EAN 9788252933086
Språk Bokmål
Sider 179
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket