Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Ny revidert utgave av hobbykonservererens referanseverk! Har du lyst til å lage den egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Eller frister det med hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakefisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje vil du glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøye deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig vennelag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788252932683
EAN 9788252932683
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket