Alt om pasta!

hvordan velge, lage, tilberede og nyte italiensk pasta

av (forfatter).

Bladkompaniet 2000 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder alt du trenger å vite når det gjelder italiensk pasta. 150 oppskrifter fra enkle sauser og supper og sunne salater til mektige, gratinerte ovnsretter og fylt pasta. Oversikt over ulike typer pasta som finnes på markedet, dens opprinnelse og anvendelsesområder, og en praktisk veiledning som gir deg trinn-for-trinn framgangsmåte. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka inneholder alt du trenger å vite når det gjelder italiensk pasta. 150 oppskrifter fra enkle sauser og supper og sunne salater til mektige, gratinerte ovnsretter og fylt pasta. Oversikt over ulike typer pasta som finnes på markedet, dens opprinnelse og anvendelsesområder, og en praktisk veiledning som gir deg trinn-for-trinn framgangsmåte. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788250942479

EAN 9788250942479

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket