Alt fotball har lært oss om livet

av (forfatter) og Sven Bisgaard Sundet (forfatter).

Kagge 2023 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (3 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet er kjent fra podkasten Heia fotball. I denne boka forteller de hva fotballen har lært dem om livet. Dette er en lettbeint og underholdende reise gjennom fotballens forunderlige verden.

Bli med på en reise der vi møter tidenes største bråkmakere, gjøglere, kjeltringer, og genier på fotballbanen. Hva kan de lære oss om livet?
Kanskje historien om Christian Eriksen overbeviser deg om at du må bli kirurg? Kanskje gjør Mathieu Flamini deg brennende interessert i kjemi? Eller Neymar får deg til å tenke at også du skal satse hardt på merkevarebransjen? Historiene i Alt fotball har lært oss om livet kan kontre utsagnet fotballinteresserte altfor ofte møtes med: «Hvorfor gidder dere å se på 22 karer som løper etter en ball?» Jo, fordi fotballen er så rik at den kan brukes som lærebok. En lærebok om livet.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788248933014

EAN 9788248933014

Språk Bokmål

Sider 231

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 2 0 0 0

Bokomtaler

En artig samling med assorterte historier og fakta fra fotballens verden. Den er lettlest og "uforpliktende", og således en perfekt bok for minutter tilbrakt på porselenet, eller de siste minuttene før man legger seg til å sove. Stort sett gøyale historier, men også noen fine betraktninger rundt VM i Qatar og tankene forfatterene gjorde seg om det.

Er du et snev interessert i fotball, og/eller som meg, glad i Heia fotball-podden, så gjør du ikke feil i å plukke opp denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket