Omtale fra forlaget
Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger for å lage maten hjemme. Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller. Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker. Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788203366000
EAN 9788203366000
Språk Bokmål
Sider 190
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
BOKOMTALE: Alt asiatisk av Elisabeth Le. Leseeksemplar fra Aschehoug
For et år siden på denne tida kom vi hjem fra Thailand. Da hadde vi vært der på ferie i 3 uker. Maten der borte var kjempegod, og mange av rettene skulle vi gjerne hatt mulighet til å spise her også. Da jeg så at Aschehoug ga ut en kokebok med asiatisk mat, ble jeg glad.
Boka anbefales til alle som ønsker ny inspirasjon i matveien.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket