Lucians forsvinning bringer Amalie, Marthe og Lauritz ansikt til ansikt ved en milepæl ingen av dem ante at de var på vei mot. Ødeleggende fiendskap virker uunngåelig, samtidig som baron de Albertin, Peter Knudsen og Gretta har planer som truer ethvert håp om en lykkelig utgang ...
Marthe laget en lyd, det kunne vært et hikst eller en kvalt latter, og Amalie satte blikket i henne.
«Bare le, du,» ropte hun med en stemme som skar over mot gråt. «Le alt du vil av meg!»
«Tro meg, jeg ler ikke,» sa Marthe tonløst.
Nå begynte det ...
Forlag Bladkompaniet