I denne boken forteller en av våre mest mangfoldige skuespillere sin egen livshistorie. Hun beretter om oppveksten på Frogner som datter av en livsglad malermester, om perioden hvor hun leste med Tordis Maurstad, om da hun 16 år gammel kom inn i Amatørdramatikerforeningen, om Chat Noir og bohemliv med Carsten Byhring. Etter skilsmissen fulgte forelskelser og ekteskap og forelskelser igjen. Mange av forelskelsene er imidlertid sceneforelskelser og en del av Ingerid Vardunds Stanislavskij-pregede spillestil, kjennetegnet av inderlighet og varme.
Utgivelsesår 1989
ISBN13 9788203160882